Astroloji bir dildir. Bu dili anlıyorsanız gökler sizinle konuşur.

Akrep Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Sevgili Akrepler, son iki yıldır sizi zorlayan, mücadele ettiren zorlu geçişler artık 2023 ile geride kalmaya başlıyor. Yılın ilk dönemlerinde 5 Şubat dolunayına kadar mücadeleye devam etseniz de sonra rahatlamaya başlayacaksınız. 7 Mart’a kadar Satürn Kova burcunda son derecelerde olacağı için ev, yuva içinde sorumluluklarınız fazla ise bunlar son sıkıntılarınız olabilir.

7 Mart ile kural koyucu Satürn Balık burcundaki 2.5 yıllık yolculuğuna başlıyor. Bu geçiş sizi destekleyecek, kendinizi çok daha rahat, konforlu ifade edebildiğinizi görecek, sağlam adımlar atmanın rahatlığını yaşayacaksınız.

20 Nisan tarihinde Koç burcundaki ilk tutulma meydana gelecek ve iş ortamınız, günlük hayatınızla ilgili sizi zorda bırakan her şeyi sonlandırıp yeni girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz. 2024 sonuna kadar çalışma düzeni, ekip ve ekip organizasyonu, organizasyon yapısındaki değişimler ön plana çıkıyor.

5 Mayıs’ta burcunuzdaki son Ay tutulması ile kendiniz ve hayatınıza dair güçlü, olumlu kararlar alacaksınız. Rüzgarın arkanızdan esmeye başladığını iyiden iyiye hissedeceksiniz. 21 Mayıs ve +10 günlük dönemde biraz zorlandığınız, sert gelişmeler olabilir. Yılın ikinci yarısında 28 Ekim tutulması ile ilişkileriniz de iyiden iyiye dengeye girecek.