Astroloji bir dildir. Bu dili anlıyorsanız gökler sizinle konuşur.

Boğa Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Sevgili Boğalar, yoğun değişimlerin olduğu, sert bir yılı geride bırakıyorsunuz. 2023 yılına biraz daha sakin bir şekilde, olanı biteni gözlemleyerek başlamak isteyebilirsiniz. Yine de 5 Şubat – 7 Mart arasında son iki yılın mücadelesine nokta koyacak bazı kararlarınız olabilir.

5 Mayıs’ta karşıt burcunuz Akrep’te bir ay tutulması meydana geliyor. Su üçgeninin eşlik ettiği bu tutulma ile ilişkilerde tekrardan denge yakalanacak. 16 Mayıs itibarıyla Jüpiter’in burcunuza geçmesiyle ödülleri toplamaya başlıyorsunuz. 12 yılda bir olan Jüpiter geçişi size şans, bereket, bolluk getirecek. İşlerinizde atılımlar yapmak, yurt dışı bağlantılı işlerde ilerlemek, sosyal medya ya da basında görünürlük kazanmak için keyifli bir dönem sizi bekliyor.

Temmuz ile 2024’ün sonlarına kadar olan süreçte güney ay düğümü günlük hayat koşullarınızı ve sağlığınızı gösteren 6. evinizde hareket edecek. Güney ay düğümü bazen bir alışkanlığı bırakmak, tutum değişikliğine gitmek veya bazen zorluklar, kayıp ile mücadele etmek anlamına gelir. Bu nedenle beslenme ve sağlıkla ilgili her temayı önden ele almakta fayda var.

Yılın ikinci yarısında, 28 Ekim’de burcunuzdaki ay tutulmasıyla her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz. Güçlü, bereketli, üretken bir enerji sizi kaplayacak.