Astroloji bir dildir. Bu dili anlıyorsanız gökler sizinle konuşur.

Terazi Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Sevgili Teraziler, 2023 yılı sizin için oldukça önemli olacak. Yıla Oğlak burcundaki Merkür retrosu ile aile içindeki geçmiş defterlerle ilgilenerek başlıyorsunuz. Aynı zamanda Koç burcunda hareket eden Jüpiter size ilişkiler ve ortaklıklardan yana şans ve bereket getiriyor. 20 Şubat ve sonrasındaki dönem yeni bir ilişki başlangıcına dahi işaret edebilir.

20 Nisan’da karşıt burcunuz Koç’ta sert bir tutulma olacak. Uzun zamandır hayatınız ve ilişkilerinize dair verdiğiniz mücadelenin sonuna geliyorsunuz. Bu tutulmanın etkileri Haziran ve Temmuz aylarında da yoğun şekilde hissedilecek. Bu süreçte ilişkilerinize dair büyük kararlar alabilir, aile içinde uzun zamandır devam eden bazı süreçleri sonlandırabilirsiniz.

16 Mayıs’ta Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesiyle yatırımlarınızın değerlenmeye başladığını, eşten ve diğerlerinden finansal anlamda destek alabildiğinizi göreceksiniz. Doğru hamleler ile refah, konfor düzeyinizi arttırabilirsiniz.

Sonbaharda, 14 Ekim’de burcunuzdaki ilk güneş tutulması meydana gelecek. Önümüzdeki 1.5 yıl boyunca hayatınızda büyük değişimler yaparak, kendiniz için güzel bir rota çizebileceksiniz.