Astroloji bir dildir. Bu dili anlıyorsanız gökler sizinle konuşur.

Balık Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Sevgili Balıklar, 2023 yılında maddi koşullarınızı değiştirecek önemli gelişmeler olacak. Yılın ilk aylarında, 16 Mayıs’a kadar olan dönemde Jüpiter’in Koç burcundaki hareketi finansal anlamda sizi destekleyecek. Kaynaklarınız arttıkça kendinizi çok daha güvende hissedeceksiniz.

Şubat-Mayıs arasında Pluto’nun Oğlak burcunda son derecede olması hedeflerinizde köklü değişimler yapmanızı sağlayacak. Bakış açınız, öncelik sıralamanız değişecek. Evliyseniz veya ilişkiniz varsa beraber yeni bir rota çizebilirsiniz. 20 Nisan’da Koç burcundaki Güneş tutulması ile yatırımlarınız, kazandığınız para, nereden para kazanmak istediğinizle ilgili önemli atılımlarınız olacak. Geleceğinizi garantiye almak isteyeceksiniz.

5 Mayıs’taki Akrep tutulması sizi hayalleriniz, ilişkiler, beraber gelecek planları yapma konusunda olumlu etkileyecek. Zira zaten 7 Mart tarihinde burcunuza geçen Satürn önümüzdeki 2.5 yıl boyunca yeni ve güçlü bir hayat inşa etmenizi destekleyecek. Geçtiğimiz yıllardaki kontrol dışı yaşanan zorlukları artık bir kenara bırakacak ve hayatın kontrolünü elinize almaya başlayacaksınız. Bu dönemde aldığınız kararlar ile önümüzdeki 30 yılı belirliyorsunuz.

Son olarak 16 Mayıs’ta Jüpiter’in de Boğa burcuna geçmesi yakınlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirmeye başlayacak, evlilik / ilişki içinde iletişiminizi güçlendirecek. Yakın mesafe yolculukları destekleyecek, iletişim odaklı her türlü işten bereket getirecek. İlişkisi olmayan Balık’lar için mayıs ve ekimdeki tutulmalar yeni başlangıçları destekleyecek.