Astroloji bir dildir. Bu dili anlıyorsanız gökler sizinle konuşur.

Başak Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Sevgili Başaklar, 2023 yılı sizin için fırsatlarla dolu olacak, son 2 yılda verdiğiniz emeklerin ödüllerini toparlayacaksınız. Öte yandan bu yıl içinde büyük ve kritik kararlarınız olacak.

Bu yıl artık Koç-Terazi burcuna geçen tutulmalar size ilişkilerdeki uzun vadeli kararların ön plana çıkacağını söylüyor. Aynı zamanda finansal koşulları doğru yönetmenin önemine işaret ediyor. Yılın ilk aylarında Koç burcunda hareket eden Jüpiter, dünya sahnesindeki karışık enerjilere rağmen eşinizin, ailenizin finansal kaynaklarından biraz daha fazla faydalanabileceğinizi söylüyor. Öte yandan 20 Nisan tutulması ile partneriniz hayatıyla ilgili büyük kararlar alabilir. Bu kararın sizin için de etkisi büyük ölçekte olacak. Veya hayatınızda sallantıda olan bir ilişki varsa bir karara varılabilir. Aynı dönem aile içinde sağlıkla ilgili gündemlere de işaret etmekte.

Yılın kalanı çok daha rahat olacak. 16 Mayıs tarihinde Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesiyle birlikte hayata daha umut dolu yaklaştığınız ve birçok şeyi rahatça yola koyabildiğiniz bir dönem başlayacak. Bu geçiş bazılarınız için yurtdışına gitmenin, seyahatlerin, yeni eğitimlerin kapısını açacak, bazılarınız için ise kendi işini yapmanın önünü açabilir.