Astroloji bir dildir. Bu dili anlıyorsanız gökler sizinle konuşur.

Aslan Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Sevgili Aslanlar, 2023 yılı sizin için 21 Ocak’ta karşıt burcunuzdaki yeni ay ve 5 Şubat’ta burcunuzdaki dolunay ile başlıyor diyebiliriz. Son 2.5 yılın zorlu enerjilerinden, köklü kararlar alarak sıyrılacaksınız. Şubat ayı boyunca hem kendinizi iyi hissedecek, yükseleceksiniz hem de artık sizi zorlayan her durumu geride bırakacaksınız.

7 Mart’ta Satürn karşıt burcunuz Kova’dan çıkıyor. Artık bir “oh!” çekebilir; ilişkiler ve aile yaşamından yana rahatlamaya başlayabilirsiniz. Bundan sonraki süreçte Satürn 2.5 yıl boyunca Balık burcunda hareket edecek ve artık sizin için finansal anlamda doğru planlama yapmanın önemi dikkat çekecek. Özellikle eş, ortak, aile ile paylaşılan maddi kaynaklarla ilgili sınavlarımız olabilir.

2023’ün 16 Mayıs tarihine kadar Jüpiter Koç burcunda hareket ederek sizi hayallerinizden yana destekleyecek. Akabinde Boğa burcuna geçerek size kariyer anlamında güçlenmenin yolunu açacak. Özellikle 28 Ekim Boğa tutulması ile kariyerinizde güzel bir sıçrama bekleyin.

Bu yıl aynı zamanda Koç – Terazi burçlarında tutulmalar başlıyor. Hayallerinizin peşinden koşmak isteyeceksiniz. Bu tutulma serisi ile 2024 sonuna kadar kimileriniz yurtdışına taşınabilir, yeni bir akademik hayata başlayabilir, bir iş , proje, girişim başlatabilir.

Son olarak, 23 Temmuz’da burcunuzda başlayan Venüs retrosu ilişkilerinizde önemli bir dönüm noktası yaratacak.