Astroloji bir dildir. Bu dili anlıyorsanız gökler sizinle konuşur.

Kova Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Sevgili Kovalar, 7 Mart 2023’e kadar sabredin. O tarihte Satürn burcunuzdaki 2.5 yıllık yolculuğunu tamamlayacak. Size de artık bir “oh” deme ve nefes alma fırsatı tanıyacak. Çok büyüdünüz, çok değiştiniz, geliştiniz, sorumluluk aldınız. Artık verdiğiniz emeklerin ödüllerini toplama zamanı.

Öte yandan Mayıs-Haziran aylarında köklü değişimlerin, güçlü atılımların, hırsla hareket etmenin temsilcisi Pluto burcunuza geçecek. Bu 2.5 aylık kısa geçiş önemli. Zira Pluto 2024 sonrasında 20 yıl boyunca burcunuzda hareket edeceği için 2.5 aylık süreçte bu geçişin bir fragmanını yaşayacaksınız. Bu dönem size hem tutkuyla istediklerinizi elde edebileceğinizi gösterecek hem de bazı alışkanlıklarınızı kökten değiştireceğinizi.

Öte yandan Nisan ayı itibariyle tutulmalar Koç-Terazi eksenine geçiyor, sizi kendiniz ve hayatınızla ilgili güçlü kararlar almak için destekleyen, 2024 sonuna kadar devam edecek bir dönem başlıyor. Sözleriniz, kararlarınız her zamankinden daha önemli şekilde dikkat çekiyor. Bazılarınız bu süreçte sosyal medya, basın görünürlüğü kazanabilir, proje bazlı işler yapabilir veya kitaplar yazabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlamanız da olası. Özellikle 14 Ekim tutulması bu anlamda önemli olacak.