Astroloji bir dildir. Bu dili anlıyorsanız gökler sizinle konuşur.

Koç Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Sevgili Koçlar 2023 yılı hayatınız boyunca unutamayacağınız kadar büyük bir yıl olacak sizin için. Yıla Jüpiter’in desteği ile başlıyorsunuz. 2022’nin yaz aylarında başladığınız girişimlerin ödüllerini toplamaya başlayacaksınız. Özellikle 5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunaydan sonra şans sizden yana gülmeye başlayacak, 20 Şubat sonrası Jüpiter ve Venüs’ün burcunuzda beraber hareket etmesiyle bereketli bir enerjide olacaksınız.

Yılın ilk aylarında kariyeriniz, toplumdaki yeriniz ve duruşunuz, aile hayatınızı korumak için 2008 yılından bu yana verdiğiniz emekleri, mücadeleyi değerlendireceksiniz. Ve kendinize, kendi isteklerinizi öncelik alan yeni bir rota çizeceksiniz. 21 Mart’ta burcunuzdaki yeni ay ve 20 Nisan’da burcunuzdaki Güneş tutulması ile bu rota için yolculuk başlasın!

Bu kararları uygulamanız ise haziran ve temmuz aylarını bulacak. Bazılarınız bu süreçte kariyer, şehir değiştirebilir veya ilişkilerine dair evlilik gibi büyük kararlar alabilir. Ekim ayı ile artık yeni rota çizilmiş, harekete geçilmiş ve yeni düzeni oturtmak için sistem kurulmuş olacak.