Astroloji bir dildir. Bu dili anlıyorsanız gökler sizinle konuşur.

Oğlak Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlaklar, 2023 yılına burcunuzdaki Merkür retrosu ile başlıyoruz. Geçmişi, olanları, 2008 yılından beri birçok alanda verdiğiniz mücadeleyi fazlasıyla sorguladığınız günler olacak. Bu süreçte aldığınız kararlar ile Şubat-Mart-Nisan aylarında hayatınıza ciddi müdahalelerde bulunacak ve yeni bir sayfa açmak isteyeceksiniz. Bunun için de gerekirse ilişkileri, evliliği veya kariyerinizi sonlandıracaksınız. Bu son sizi korkutmasın çünkü olması gerekeni, uzun zamandır bildiğinizi gerçekleştireceksiniz.

Özellikle 20 Nisan tutulması ev hayatı ve yaşam alanınıza dair en önemli karar zamanı. Bunları 17 Temmuz yeni ayına kadar hayatınızda oturtacak, yılın kalanında ise son revizyonları ve düzenlemeleri yapacaksınız.

Yılın ikinci yarısı daha rahat, kolay geçecek. 16 Mayıs’ta Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesi sizi şans, bereket anlamında besleyecek. Hayatta sizi mutlu eden konulara odaklanacak, aşkı sevgiyi çok daha yoğun hissedeceksiniz. Hobilerinize, yeteneklerinize yöneleceksiniz. Son olarak, ekim ayıyla beraber kariyerinizde güzel bir sıçrama dönemi sizi bekliyor.