Astroloji bir dildir. Bu dili anlıyorsanız gökler sizinle konuşur.

İkizler Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler burçları, 2022 yılında günlük hayatın içindeki koşturmacalar sizi biraz yormuş olabilir. Bazılarınız iş ortamındaki krizler ile bazılarınız da sağlık problemleriyle sınandı. Şimdi artık yeni bir yıl, yeni bir enerji bizi bekliyor.

Şubat ayı ile sosyal çevrenizde başlayan genişleme, tanıştığınız yeni insanlar size yeni hedefler belirlemeniz için de kapı açacak. 16 Mayıs’a kadar çağrıldığınız yerlere gidin, bolca iletişim kurun, hayal ettiğiniz her şey için çevrenizde ilgili kişilere haber salın. Karşılığını alacaksınız.

Nisan ayında önemli bir güneş tutulması olacak. Bu tutulma ile hayata dair öncelik listeniz değişebilir. Hedefleriniz, bakış açınız değiştikçe siz de yenileneceksiniz. Değişen ve gelişen çevreniz de bu yeni hedeflere uyumlanmanız için kaynak sağlayacak.

Öte yandan 7 Mart tarihinde Satürn Balık burcuna geçiyor. 2025 sonuna kadar olan 2.5 yıllık evrede artık kariyerde emek verme, sorumluluk alma ve başardığımız işlerin karşılığında güç olarak yükselme dönemi olacak.