Astroloji bir dildir. Bu dili anlıyorsanız gökler sizinle konuşur.

Yengeç Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeçler, yıla karşıt burcunuz Oğlak’taki Merkür retrosu ile başlıyorsunuz. Yılın ilk günlerinde eski ilişkiler veya ilişkilerdeki geçmiş konular gündemde olacak. Beklentilerinizi daha net ortaya koymak ve gerekirse tatminsizliklerinizi açıkça konuşmak isteyeceksiniz. Bu Retro sizin için önemli size şubat ve mart aylarında Pluto bu alanda son derecede olacak, 20 Nisan’da benzer derecede tutulma olacak ve bir de üzerine yaz aylarında benzer dereceler tetiklenecek. Daha açık bir dille ifade etmek gerekirse, bu yıl ilişkiler, aileler, kariyer ve evlilik arasındaki dengeler çok değişecek. Ve bunun ayak seslerini ocak ayı ile duymaya başlayacaksınız.

7 Mart tarihinde Satürn’ün Balık burcuna geçmesi sizi sağlık ve finansal koşullar anlamında rahatlatacak. Rüzgâr arkamdan esiyor artık diyebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek, farklı eğitimler almak ya da yurtdışıyla bağlantılı işlerinizde uzmanlaşmak için keyifli bir dönem başlayacak.

16 Mayıs tarihinde Jüpiter, Boğa burcuna geçiyor ve 2024 Mayıs sonuna kadar burada kalacak. Bu geçiş size sosyal çevreniz açısından büyük avantaj sağlayacak. Yeni kişilerle tanışacak, yeni ortamlara girecek ve çevrenizden büyük fayda sağlayacaksınız.