Astroloji bir dildir. Bu dili anlıyorsanız gökler sizinle konuşur.

Yay Burcu 2023 Astroloji Yorumu

Sevgili Yaylar, 2023 yılında Koç ve Terazi enerjisi baskın olmaya başlayacak. Bu iki burcun etkisi sizi besleyen, büyüten, olumlu enerjiler olduğu için dünya genel anlamda karışık olsa dahi kendi yolunuzu bulabildiğinizi hissedeceksiniz. 16 Mayıs’a kadar Jüpiter’in de Koç burcunda olmasıyla yeteneklerinize yönelecek, sizi mutlu eden konulara odaklanacaksınız, aşk hayatınız da çok daha keyifli olacaktır. Bekar Yay’lar için yeni ilişkiler dahi başlayabilir.

20 Nisan’da Koç burcundaki Güneş tutulması ile yeteneklerinizi ön plana çıkarmak, parlamak isteyeceksiniz. Bunun için hızlı girişimlerde bulunabilir, risk alabilirsiniz. Bu tutulma bazılarınıza yeni aşklar getirecek veya çocuk isteyenler için yeni bir sayfa açılacak.

5 Mayıs’ta Akrep burcundaki son Ay tutulması ile son 2 yıldır uğraştığınız krizlerin ve belki de bazı depresif durumların artık sonlanmaya başladığını göreceksiniz. Halen daha bazı pürüzleri yönetmek gerekebilir. 16 Mayıs’ta Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesiyle iş hayatınızın çok daha bereketli hale gelmeye başladığını göreceksiniz. Bu etki 2024 Haziran’ına dek sizi destekleyecek.

14 Ekim 2023 tutulması ise sosyal çevrenizin çok daha hareketli ve güzel olacağı bir döneme işaret ediyor. Çevreniz vesilesiyle yeni fırsatlar, kaynaklar elde edebilirsiniz.